36%

Mladen Singer / Irma Kovčo Vukadin / Irena Cajner Mraović - KRIMINOLOGIJA Treće izdanje

Potvrda za trećim izdanjem Kriminologije potvrda je njene prihvaćenosti kako od strane dodiplomske i postdiplomske nastave na Sveučilištu i visokim učilištima, tako i od strane znanstvenih djelatnika, istraživača i brojnih praktičara zainteresiranih za ovu specifičnu materiju.

kn250,00 kn160,00 uključ. PDV

Potvrda za trećim izdanjem Kriminologije potvrda je njene prihvaćenosti kako od strane dodiplomske i postdiplomske nastave na Sveučilištu i visokim učilištima, tako i od strane znanstvenih djelatnika, istraživača i brojnih praktičara zainteresiranih za ovu specifičnu materiju. Izmjene i dopune učinjene u ovom izdanju izraz su potrebe da se čitalac upozna s novim znanstvenim istraživanjima na području kriminologije s posebnim naglaskom na istraživanjima koja su u našoj zemlji provođena tijekom posljednjeg desetljeća. Ukazala se također potreba da se različiti teorijski pristupi objašnjenju kriminalnog ponašanja upotpune novijim znanstvenim prilozima različitih autora. Podijeljena u XXII poglavlja, knjiga sadrži sve znanstvene i društvene činjenice vezane uz kriminologiju: od teorije, predmeta i metode, do konkretnih primjera, statistika, uzroka i posljedica kriminaliteta kod nas i drugdje u Europi.


Autor: Mladen Singer / Irma Kovčo Vukadin / Irena Cajner Mraović
Uvez: meki
Stranice: 848
Godina izdanja: 2002.
ISBN: 953-167-139-7
Format: 15,8 x 23,8 cm

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Mladen Singer / Irma Kovčo Vukadin / Irena Cajner Mraović – KRIMINOLOGIJA Treće izdanje”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

11 + fifteen =