50%

Marko Turić / Krsto Kolarić / Damir Eljuga i suradnici - KLINIČKA ONKOLOGIJA

Klinička onkologija prvo je opsežno djelo o raku u Hrvatskoj, pa zbog toga ima još dodatnu vrijednost. Impresionira velik broj autora knjige, preko stotinu, kao i visok znanstveni i stručni ugled većine od njih.

kn450,00 kn225,00

Do 13. kolovoza 2020. zbog godišnjih odmora nećemo slati pošiljke.
Hvala vam na strpljenju. Vaše knjige šaljemo nakon toga datuma.

“Klinička onkologija prvo je opsežno djelo o raku u Hrvatskoj, pa zbog toga ima još dodatnu vrijednost. Impresionira velik broj autora knjige, preko stotinu, kao i visok znanstveni i stručni ugled većine od njih. Mnogi autori stekli su zadivljujuću reputaciju i u zemlji i u svijetu, što je jamstvo visoke vrijednosti i kvaliteta ove impozantne edicije. Nakon pomne analize opsega i dubine tematike koju knjiga obrađuje, načina prezentiranja i stila pisanja, kvalitete podataka u tablicama, jasnoće slika i crteža i literaturnih citata, držim da knjiga ima široku primjenu. Ponajprije ona je prijeko potreban svakodnevni priručnik svima koji se bave onkologijom, posebice terapeutima, jer sadrži potrebne detalje o cjelokupnoj obradi bolesnika s tumorom i recepte najpovoljnijeg mogućeg liječenja. Zbog svog širokog, informativnog sadržaja knjiga predstavlja valjani putokaz, kompendijum onkologije za liječnike drugih specijalizacija i za sve ostale zdrastvene struke.”

Prof. dr. sc. Luka Milas
Texas University, Predstojnik odjela eksperimentalne radioterapije

“Ovo multidisciplinarno i poliautorsko djelo napisano je znalački i predstavljat će bitan prinos riznici kliničkih i temeljnih medicinskih znanosti, te će postati sastavnim dijelovima hrvatskog intelektualnog stvaralaštva. Pouzdano će naići na zapažen odjek u našoj medicinskoj znanosti i struci, i to u stručnjaka onkologa i srodnih znanstvenih područja kao i liječnika opće medicine te studenata dodiplomske, a napose poslijediplomske nastave, kojoj je upravo ovo djelo na hrvatskom jeziku nedostajalo.”

akademik Ivo Padovan


Autor: Marko Turić / Krsto Kolarić / Damir Eljuga i suradnici
Uvez: tvrdi
Stranice: 960
Godina izdanja: 1996.
ISBN: 953-167-073-0
Format: 21 x 27 cm

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Marko Turić / Krsto Kolarić / Damir Eljuga i suradnici – KLINIČKA ONKOLOGIJA”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

sixteen − fourteen =