50%

Ingeborg Bachmann - MALINA

Roman “Malina” Ingeborg Bachmann u prijevodu Trude Stamać, prvi je i jedini dovršeni roman iz zamišljenog ciklusa romana “Načini umiranja”. To je knjiga preklinjanja, ispovijesti i strasti, priča o trokutu: jer su dvoje sudionika u zbilji jedna osoba, a ipak, svaka je osoba dvostruka.

kn80,00 kn40,00 uključ. PDV

Roman “Malina” Ingeborg Bachmann u prijevodu Trude Stamać, prvi je i jedini dovršeni roman iz zamišljenog ciklusa romana “Načini umiranja”. To je knjiga preklinjanja, ispovijesti i strasti, priča o trokutu: jer su dvoje sudionika u zbilji jedna osoba, a ipak, svaka je osoba dvostruka. U toj isključivosti Bachmann nas podsjeća na to da su oni koji ljube izručeni boli, očaju i osamljenosti. Intezitet kojim se ljubav potvrđuje kao pravo, mora završiti smrtno. Knjiga “Malina” sama po sebi jest pobuna protiv naše nesposobnosti za ljubav.
Ingeborg Bachmann rođena je 1926 u Klagenfurtu, studirala je filozofiju u Insbrucku, Grazu i Beču te doktorirala 1950. radom Kritička recepcija filozofije egzistencije Martina Heideggera. Njena djela su prevedena na preko 20 jezika, a bibliografija o njoj premašuje brojku od 2000 jedinica.


Autor: Ingeborg Bachmann
Uvez: meki
Stranice: 272
Godina izdanja: 1992.
ISBN: 830(436)-31=862
Format: 13 x 20 cm

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Ingeborg Bachmann – MALINA”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

five × four =