40%

Skupina autora - MIRKO BARIŠIĆ

Monografije o našim čelnim ljudima u društvu čiji se radni vijek i djelovanje sastoje prvenstveno u afirmiranju ljudskih i društvenih vrijednosti još uvijek su rijetkost, pa stoga znače i vrstu posebnog priznanja osobama kojima su posvećene.

kn100,00 kn60,00 uključ. PDV

Monografije o našim čelnim ljudima u društvu čiji se radni vijek i djelovanje sastoje prvenstveno u afirmiranju ljudskih i društvenih vrijednosti još uvijek su rijetkost, pa stoga znače i vrstu posebnog priznanja osobama kojima su posvećene. Ovdje nije riječ samo o priznatom vrhunskom gospodarstveniku, već prije svega o čovjeku koji ulaže svoje napore za dobrobit ljudi svoje domovine, o humanistu i svojevrsnom vizionaru, pokretaču brojnih aktivnosti na većini područja ljudske djelatnosti. Kao sponzor i donator ostavio je tragove koji se ne mogu izbrisati: renoviranje Hrvatskog narodnog kazališta i dugogodišnja suradnja u poticanju umjetničkih programa HNK, KD Vatroslav Lisinski, Dubrovačkih ljetnih igara, Splitskog ljeta i Vinkovačkih jeseni. U športu je, osim u Dinamu gdje je Siemens značajan sponzor, godinama bio i najjači sponzor Cibone i vaterpolo kluba Mladost.

… Danas Dinamo pokušavamo organizirati da bude partner gospodarstvu, da opet na neki način bude lokomotiva, da povuče ovaj šport i nadam se da smo na dobrom putu.

Mirko Barišić


Autor: Skupina autora
Uvez: tvrdi
Stranice: 221
Godina izdanja: 2004.
ISBN: 953-167-164-8
Format: 20 x 25 cm

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Skupina autora – MIRKO BARIŠIĆ”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

fifteen + twenty =