Posjetite nas na sajmu knjiga Interliber 2017. godine

Poštovani čitatelji, posjetite nas i ove godine na Interliber sajmu knjiga na Zagrebačkom velesajmu. I ove godine predstavit ćemo Vam izdanja naše nakladničke kuće. Sajam se ima održati od 7. do 11. studenog 2017. godine a Nakladni zavod Globus imat će dva štanda.


Po svom značenju Interliber nadilazi nacionalne okvire i dobiva sve veći međunarodni značaj što potvrđuje povećanje broja inozemnih izlagača.

Svi najznačajniji domaći nakladnici predstavljaju na Interliberu bogat program svojih novih izdanja i najbolje naslove domaće i svjetske književnosti, dokazujući da nakladništvo u Hrvatskoj zna i pronalazi put do ljubitelja knjige.

Posjetitelje sajma u prepunim paviljonima Zagrebačkog velesajma očekuje pregršt novih naslova, promocije knjiga, gostovanja domaćih i inozemnih pisaca, dodjele književnih nagrada, edukativne radionice, čitaonice, glazba, zabava… i Znanstveni kvart, interaktivan program popularizacije znanosti, koji se organizira u suradnji s Zajednicom nakladnika i knjižara pri HGK.

Sajam Interliber je i jedinstvena prilika za poslovne susrete i umrežavanje nakladnika, knjižara, knjižničara, autora i agenata te organizaciju stručnih skupova.

Posebnim programom obilježit će se jubilarno 40. izdanje Interlibera.

Interliber se održava pod pokroviteljstvom gradonačelnika Grada Zagreba.

 

INTERLIBER

  • 40. godina tradicije
  • više od 300 izlagača iz 13 zemalja svijeta
  • oko 130 000 posjetitelja
  • preko 200 pratećih programa i 100 gostiju

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

9 − 3 =